Sosyal medyalarda dinlenme ve izlenme rekorları kıran ve milyonlarca hayarn kitlesine sahip olan Ezhel yüzüne yaptırdığı Neşet Ertaş’ın türkülerinden “Ah Yalan Dünya” dövmesi ile tambir Neşet Ertaş Hayranı çıktı
NEŞET ERTAŞ HAYRANI
Habercilerle ayaküstü sohbet eden Ezhel’in yüzüne yaptırdığı “Ah Yalan Dünya” dövmesi dikkat çekti. Neşet Ertaş’ı çok sevdiği için onun unutulmaz türküsünün adını yüzüne yazdıran Ezhel, rap’ten çok halk müziği dinlediğini söyledi: “Rap’tan çok halk müziği dinliyorum diyebilirim. Özellikle Neşet Ertaş’ı çok seviyorum.”
HERKESLE ARAM İYİ
Rap’çiler arasında yaşanan atışmalarla ilgili “Benim herkesle aram iyi” diyen Ezhel, “Lolo” şarkısıyla Norm Ender’e gönderme yapıp yapmadığı sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Göndermede bulunmadım. O şarkıyı mayısta yapmıştım. Onun bana şarkı yapacağını bilmiyordum. Ayrıca biri bana bir şey derse cevap vermem.”
‘ABİ BENİ NASIL BULDUNUZ’
Kız arkadaşıyla Suadiye’de dolaşırken habercilerle karşılaşan Ezhel, şaşkınlığını gizleyemedi: “Abi beni nasıl buldunuz? İlk kez böyle bir şey oluyor, ne diyeceğimi bilmiyorum!”